Rondreizen Cambodja

Prikkel je zintuigen tijdens een unieke individuele rondreis door Cambodja. Van de wereldberoemde tempels van Angkor tot fabelachtige natuur ver buiten de gebaande paden en hagelwitte paradijselijke stranden van wereldklasse.

Cambodja heeft het allemaal. 

Op deze pagina vind je een aantal voorbeeldreizen om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. 

Heb je inspiratie opgedaan en een idee van hoe de reis er uit moet gaan zien? Neem dan contact op om verder een unieke reis op maat samen te stellen. 


15 dagen

Familiereis Cambodja

Een prachtige rondreis met leuke activiteiten voor het hele gezin. Ideaal om Cambodja tijdens de zomervakantie te ontdekken.

15 dagen

Luxe rondreis Cambodja

Reis in luxe door dit prachtige land. Verblijf in bijzondere hotels en eet in de beste restaurants. Ideaal als huwelijksreis.

22 dagen

Rondreis Cambodja en Vietnam

Combineer twee prachtige landen en zie en ervaar de absolute hoogtepunten.

14 dagen

Avontuurlijke rondreis – Actief en buiten de gebaande paden

Bezoek afgelegen en mysterieuze tempels en ontdek het ruige noordoosten van Cambodja.


Kies voor een bijzondere individuele rondreis door Cambodja

Cambodja is meer dan den bestemming die je er even bij doet. Een individuele rondreis door Cambodja neemt je mee op een ware ontdekkingsreis. De contrasten tussen de rijke en recent treurige geschiedenis, de super vriendelijke inwoners, de fabelachtig mooie natuur en keuze uit prachtige accommodatie maakt dit het ideale vakantieland. 

Buiten de gebaande paden

We kennen de mooiste plekken van het land en weten ook hoe je er maximaal van kunt genieten zonder overlopen te worden door hordes toeristen. Zelfs op een veelbezochte plek als Angkor Wat weten we er net weer een iets andere bijzondere draai aan te geven. 

Maak kennis met de lokale bevolking

Tijdens een rondreis door Cambodja maak je ook kennis met de vriendelijke inwoners van het land. Een bijzondere overnachting bij een lokale familie of een heerlijke lunch bij de mensen thuis in een authentiek Cambodjaans dorp staan dan ook zeker op het programma. Echte en eerlijke ervaringen, geen toeristenfuik. 

Ongerepte natuur

Cambodja heeft een aantal prachtige natuurgebieden die ook goed beschermd worden. Draag je steentje bij aan de bescherming van de natuur en maak een trekking door een van de bijzondere nationale parken of bezoek een olifantenopvangplaats waar de dieren weer klaargestoomd worden voor een leven in het wild. 

Geniet van de paradijselijke stranden

Een belangrijk onderdeel van een verre reis is natuurlijk een paar dagen ontspanning op een hagelwit strand. Sluit je individuele rondreis door Cambodja af op het prachtige Koh Rong of Koh Rong Samloem. Deze twee eilanden hebben echt alles wat je je maar kunt wensen om de reis in stijl af te sluiten. 

Maatwerk maakt magie...

Iedere reiziger heeft weer andere voorkeuren. Laat voor de meest bijzondere ervaring een reis op maat samenstellen. Geef jullie wensen door voor de meest bijzondere ervaring.