Over ons

Hoi en welkom bij Verrassend Cambodja. Mijn naam is Thomas Dijkhuizen en ik ben de schrijver van deze website.

Ik woon sinds 2013 in Vietnam van waaruit ik mijn reisbureau Verrassend Vietnam bestier. Het bedrijf is uitgegroeid tot een populair bureau onder Nederlanders en Belgen die graag bijzondere bestemmingen buiten de gebaande paden willen bezoeken en echt kennis willen maken met het land, haar mensen en de cultuur.

We organiseren ook regelmatig combinatiereizen voor onze klanten waarbij ze in 3 tot 4 weken zowel Vietnam als Cambodja bezoeken.

Maar er is iets dat mij toch wel een beetje dwars zit….

Cambodja is namelijk zoveel meer dan een land dat je er slechts ‘’even bij’’ doet

Cambodja staat nog maar bij weinig mensen op de radar als een fantastische ‘all round’ vakantiebestemming.

Veel reizigers combineren het land vaak met een reis door Thailand of Vietnam. In Cambodja komt men dan niet verder dan de tempels van Angkor en een bezoek aan hoofdstad Phnom Penh.

En dat is zonde….

Dit bijzondere land heeft het namelijk allemaal.

De fantastische tempels en rijke geschiedenis, Uitgestrekte jungle waar je dagenlang doorheen kunt trekken, fantastische boottochten op de Mekong, pittoresk platteland, bergketens en een aantal paradijselijke eilanden om de reis op af te sluiten.

Het wordt echt tijd om eens goed de tijd te nemen om Cambodja te ontdekken.

Verrassend Cambodja

De laatste jaren heb ik veel door Cambodja, Thailand en Vietnam gereisd om op zoek te gaan naar bijzondere bestemmingen, mooie hotels en toffe activiteiten.

Ik reis op een manier waarbij ik zoveel mogelijk het massatoerisme vermijd en langer op een bestemming verblijf dan nodig is om enkel de highlights te zien. Ik wordt daar ook een handje bij geholpen omdat er onderweg ook gewoon gewerkt moet worden.

Anyway,

Niet iedereen heeft uitgebreid de tijd om uit te pluizen wat echt bijzondere activiteiten zijn of heeft een netwerk met uitstekende lokale partners.

Je kunt op internet wat blogs af struinen maar ook die zijn meestal geschreven door reizigers die even snel door een land sjezen.

Niet bij ons.

Bij Verrassend Cambodja zie je de uitgebreide reiservaring terug in de samengestelde reizen. Een unieke rondreis waarover je nog lang na terugkeer zult blijven dagdromen.

Bijzondere ervaringen, buiten de gebaande paden en contact met lokale gidsen met een enorme passie voor het land.

Reizen is dan ook maatwerk

Iedere reiziger heeft weer verschillende wensen en voorkeuren. Als er iets is wat we goed doen dan is het die wensen en voorkeuren begrijpen om er vervolgens een perfect aansluitende rondreis voor te samen te stellen.

Of je nu een combinatiereis wilt maken of langer de tijd wilt nemen. Je ervaart het land of landen altijd op de meest bijzondere manier.

Heb je vragen over Cambodja, wil je een complete reis georganiseerd hebben of juist enkele onderdelen? Neem contact op en je ontvangt zo spoedig mogelijk een passend voorstel of antwoord.

Veel reisplezier,

Thomas Dijkhuizen