Bouwstenen Cambodja

Stel zelf je eigen droomreis samen met behulp van onze Cambodja bouwstenen. Hier vind je een prachtige selectie meerdaagse tours en dagexcursies. 


6 dagen

Angkor Wat en Phnom Penh tour – 6 dagen 5 nachten

Het beste van Cambodja voor wie niet al te veel tijd heeft. In 6 dagen zie je de mooiste tempels en leer je over de roerige geschiedenis.

5 dagen

Het beste van Siem Reap tour – 5 dagen 4 nachten

Het beste van Siem Reap in 5 dagen. Tempels, platteland, het Tonle Sap meer en een kijkje in de Cambodjaanse keuken.

4 dagen

Battambang Tour – 4 dagen 3 nachten

Ontdek de leuke stad Battambang en het omringende platteland. Rijd de bamboetrein en ontspan aan het zwembad.

6 dagen

Volg de Mekong tour – 6 dagen 5 nachten

Bekijk Irrawaddy dolfijnen in Kratie, kajak door het ondergelopen bos van Stung Treng en bezoek de mysterieuze Preah Vihear tempel. 


Bijzondere tours in Cambodja

Wil je graag zoveel mogelijk zelf je reisplan bepalen maar wil je wel op bepaalde bestemmingen een georganiseerde tour boeken? 

Mooi. 

Dit aanbod aan meerdaagse tours en dagexcursies in Cambodja is precies waar je naar op zoek bent. Alle tours zijn privé of in een klein internationaal gezelschap en bieden een authentieke ervaring. Geen toeristenfuiken maar bijzondere ervaringen buiten de gebaande paden en interactie met de lokale bevolking. 

Naast het organiseren van tours helpen we je ook graag verder bij het vervolg van je reis. Tijdens je gehele reis kun je ons altijd bereiken voor vragen of advies.